Bison Glue sticks hobby diam 7 mm universal

Transparante en zeer sterke HOT MELT lijmpatronen blistercard met een diameter van 7 mm voor doe-het-zelf klussen, repareren, vastzetten, afdichten en isoleren. Ideaal bruikbaar/verwerkbaar in BISON GLUE GUN Hobby HOT MELT, maar ook geschikt voor alle in de handel verkrijgbare smeltlijmpistolen met Ø 7mm lijmsticks.

Transparante en zeer sterke HOT MELT lijmpatronen blistercard met een diameter van 7 mm voor doe-het-zelf klussen, repareren, vastzetten, afdichten en isoleren. Ideaal bruikbaar/verwerkbaar in BISON GLUE GUN Hobby HOT MELT, maar ook geschikt voor alle in de handel verkrijgbare smeltlijmpistolen met Ø 7mm lijmsticks.

Staaf (Blister)

Merk/Fabrikant: Bison International B.V.
Artikelcode: 1490812
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 3 juli 2017, 17:29

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactie data.

Bijlagen

U heeft niet de juiste rechten voor het downloaden van bijlagen.
  • icon Productdatablad (Productdatablad Glue sticks hobby diam 7 mm universal)
  • icon Leaflet (Leaflet Glue sticks hobby diam 7 mm universal)

Afbeeldingen

U heeft niet de juiste rechten voor het downloaden van afbeeldingen.
  • icon IB-hoofdafbeelding (IB-hoofdafbeelding (jpg))

Algemeen

Land van herkomst Taiwan

URL

URL fabrikant U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.

Indelingen

Merk Bison
Merk_2 Bison
Artikelgroep Gereedschappen
Productnaam Glue sticks hobby diam 7 mm universal

Classificatie

Hoofdgroep product Lijmen / Kitten / Tapes
Productsoort Lijmen
Productklasse [ETIM] EC000529
Klassenaam [ETIM] Lijm

Gewicht

Dichtheid 0,92

Kleur en Oppervlak

Kleur Engels White (Transparent)

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Transparante en zeer sterke HOT MELT lijmpatronen blistercard met een diameter van 7 mm voor doe-het-zelf klussen, repareren, vastzetten, afdichten en isoleren. Ideaal bruikbaar/verwerkbaar in BISON GLUE GUN Hobby HOT MELT, maar ook geschikt voor alle in de handel verkrijgbare smeltlijmpistolen met Ø 7mm lijmsticks.
Uitgebreide toelichting 3 Transparante en zeer sterke HOT MELT lijmpatronen blistercard met een diameter van 7 mm voor doe-het-zelf klussen, repareren, vastzetten, afdichten en isoleren. Ideaal bruikbaar/verwerkbaar in BISON GLUE GUN Hobby HOT MELT, maar ook geschikt voor alle in de handel verkrijgbare smeltlijmpistolen met Ø 7mm lijmsticks.
Uitgebreide toelichting 4 Staaf (Blister)

Gebruik en Verwerking

Toepassing
  • Geschikt voor: Lijmt in seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek, glas etc., zowel onderling als in combinatie. Tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. Zeer geschikt voor droogbloemen en om te knutselen. Speciaal voor kleinere oppervlakken.
  • Niet geschikt voor: grote oppervlakken, Polyethyleen (PE) en Polypropyleen (PP) en P.T.F.E. Niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen.
Toepassingsgebied Consumer Benelux
Verwerking
  • Het te lijmen oppervlak eventueel iets opruwen.
  • Bison Glue Gun Hobby.
  • Knijp de trekker in om het lijmpatroon door het lijmpistool heen te voeren, waarbij de vloeibare lijm uit de pistooltuit komt. Wanneer door het gebruik het lijmpatroon korter is geworden, plaats dan tijdig een nieuwe lijmpatroon in het lijmpistool, dit om oververhitting en beschadiging van het lijmpistool te voorkomen. Als het lijmpistool voor langere tijd (een half uur) niet gebruikt wordt, verwijder dan de stekker uit het stopcontact. De vloeibare lijm punts- of streepsgewijs op één van de te lijmen oppervlakken aanbrengen; daarna de beide oppervlakken direct tegen elkaar plaatsen en aandrukken. De verbinding zit binnen enkele seconden vast.
  • Trek de lijmpatronen nooit uit het lijmpistool, het mechanisme kan hierdoor beschadigen.
  • Zet het pistool op de steunbeugel. Steek de stekker in het stopcontact. Plaats vervolgens een lijmpatroon in het lijmpistool en laat het pistool gedurende 5 minuten opwarmen.
Onderhoud Droge lijmvlekken mechanisch verwijderen.
Houdbaarheid Ongeopend: minimaal 24 maanden na productie.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen beneden +5°C.
Droogtijd Minder dan 1 minuut
Opentijd 15-20 seconden

Thermisch

Temperatuurbestendigheid Tot ca. +70°C.

Materiaal Overig

Samenstelling Ethylvinylacetaat
Percentage vaste stof (%) 100
Chemische weerstand Bestand tegen waspoeders en detergenten.